Передислокація військової частини завершилася вибухом: фото та подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Передислокація військової частини завершилася вибухом: фото та подробиці

Передислокація військової частини завершилася вибухом: фото та подробиці
Джерело:  online.ua

У Запорізькій області вибухнув причеп з паливом під час передислокації військової частини. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державного бюро розслідувань.

За офіційними даними, серію вибухів спричинило загоряння.

Уточнюється, що "у згаданому причепі перевозились паливно-мастильні матеріали та конструктивні елементи захисної динамічної броні, які внаслідок вибуху були повністю знищені, що спричинило шкоду у великих розмірах".

Наразі відомо, що жоден військовослужбовець чи цивільна особа не отримали поранень. На місці аварії були присутні фахівці ДСНС, слідчі ДБР, а також вибухотехніки Нацполіції.

Інцидент був кваліфікований як знищення військового майна через необережність (ч. 1 ст. 412 ККУ). Найближчим часом необхідны документи відправлять до суду.

Як повідомляв ONLINE.UA, через вибух у житловому будинку Дрогобича на Львівщині загинули двоє мешканців. Ще семеро громадян були евакуйовані через руйнування кількох поверхів будівлі. Відомо, що один з під'їздів буквально звалився з четвертого по перші поверхи. Його оперативно відімкнули від постачання ресурсів - електроенергії, газу тощо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?