Перемоги Шахтаря над Реалом похитнули тренерську кар'єру Зідана
Категорія
Спорт
Дата публікації

Перемоги Шахтаря над Реалом похитнули тренерську кар'єру Зідана

Перемоги Шахтаря над Реалом похитнули тренерську кар'єру Зідана
Джерело:  online.ua

Керівництво мадридського клубу "Реал" може зважитися на пошуки нового тренера замість зіркового Зінедіна Зідана. Відповідне рішення можуть ухвалити після несподіваних поразок команди у Лізі чемпіонів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sport.es.

За оприлюдненими даними, сам Зідан не думає про відставку з посади головного тренера. Утім, керівництво клубу сумнівається у його спроможності здобути значні перемоги у поточній ситуації.

Зазначається, що не всі тренерські рішення відомого футболіста мають порозуміння. Також керівництво невдоволене неспроможністю Зідана зібрати гравців у найважливіші моменти.

За підсумками трьох останніх матчів у Лізі чемпіонів "реал" отримав лише один бал, команда обіймає третє місце в дивізіоні B. Вона навіть може не вийти з групи та потрапити до Ліги Європи замість найпрестижнішого клубного турніру континенту.

Передбачається, що Зідана може замінити у тренерському кріслі Маурісіо Почеттіно, рік тому він завершив свою роботу в англійському "Тоттенхемі". Утім, причиною стали незадовільні результати.

Нагадаємо, вже двічі "Реал" зустрічався на полі з українським "Шахтарем", який також знаходиться у групі B. Два матчі завершилися перемогою донецького клубу, з рахунками 3:2 та 0:2 відповідно.

Українська команда поки що обіймає друге місце в групі, навтіь після нищівних поразок від "Боруссії М" із загальним рахунком 10:0.

Як повідомляв ONLINE.UA, київський футбольний клуб "Динамо" зустрінеться з черговим суперником у Лізі чемпіонів — італійським "Ювентусом". Команда під тренерством Мірча Луческу проведе матч-відповідь у груповому етапі Ліги чемпіонів ввечері у середу, 2 грудня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?