Переможець Кличка зробив гучну заяву про свої пояси
Категорія
Спорт
Дата публікації

Переможець Кличка зробив гучну заяву про свої пояси

Переможець Кличка зробив гучну заяву про свої пояси
Джерело:  BBC

Британський боксер-важковаговик Тайсон Фьюрі, який переміг українця Володимира Кличко

, відмовився від чемпіонських поясів за версіями WBO і WBA і може втратити боксерську ліцензію.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.


Ф'юрі зізнався, що вживав кокаїн для боротьби з депресією і вирішив відмовитися від чемпіонських титулів, аби зайнятися «відновленням».


«Зараз я приймаю серйозний виклик в житті. І я знаю, що зможу перемогти його так само, як Володимира Кличка. Я відчуваю, що це єдиний чесний і правильний крок щодо боксу », - заявив 28-річний спортсмен.


При цьому в його офіційній заяві зазначається: «Я завоював ці пояси в рингу і вважаю, що вони повинні бути втрачені так само в рингу, але зараз я не можу їх захистити, тому я прийняв важке рішення офіційно відмовитися від своїх титулів».


У свою чергу, промоутер Ф'юрі заявив, що відмова спортсмена від поясів допоможе йому спокійно і без зайвого тиску відновитися, щоб потім повернутися і повернути всі титули, яких він заслуговує.


Зазначимо, що у 2010 році боксерську ліцензію вже забирали у Ріккі Хаттона, який, як і Ф'юрі, попався на вживанні наркотиків.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Тайсон Ф'юрі відмовився від реваншу з Володимиром Кличком, який повинен був відбутися 29 жовтня – у команді британця пояснили це депресією боксера

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?