Перевіряють люки і роззувають депутатів: як Трускавець зустрів Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Перевіряють люки і роззувають депутатів: як Трускавець зустрів Зеленського

Перевіряють люки і роззувають депутатів: як Трускавець зустрів Зеленського

На території готеля «Ріксос Прикарпаття» перед приїздом президента Володимира Зеленського проводяться безпрецедентні заходи безпеки. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду », це стосується не тільки сторонніх осіб, але й новообраних депутатів від партії «Слуга народу».

У відео, яке було розміщено сьогодні журналістами «УП», видно, як співробітники УДО вимагають від майбутніх членів Верховної Ради роззутися перед проходженням рамки металошукачів.

Також президентські охоронці та вибухотехніки перевіряють каналізаційні люки і внутрішню частину лайтбоксів у центрі Трускавця.

Як відомо, сьогодні глава держави знаходиться з робочим візитом на Львівщині. Зранку Зеленський у Трускавці провів нараду з питань розвитку медичного туризму. На ній президент запропонував скласти перелік країн, з якими Україні варто було б скасувати візовий режим заради розвитку туристичних послуг в сфері оздоровлення.

Пізніше Володимир Зеленський відвідав готель «Ріксос Прикарпаття», де протягом останнього тижня проводилися експрес-курси навчання нових депутатів від «Слуги народу».

Нагадаємо, кілька днів тому журналісти дізналися про те, що майбутніх парламентаріїв у Трускавці навчають 22 інструктори та 12 модераторів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?