Журналісти розповіли, як у Трускавці проходить навчання депутатів від «Слуги народу»
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналісти розповіли, як у Трускавці проходить навчання депутатів від «Слуги народу»

Журналісти розповіли, як у Трускавці проходить навчання депутатів від «Слуги народу»
Джерело:  LB.ua

У прикарпатському курорті Трускавець розпочались тижневі курси для нових народних депутатів від партії «Слуга народу». Незважаючи на закритий формат цього заходу, на нього були акредитовані кілька журналістів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LB.ua.

У Карпати приїхали не всі переможці виборів від «Слуги народу», а приблизно 95% з них. Вже відомо, що майбутніх парламентаріїв навчають 22 інструктори та 12 модераторів.

«Одні з кращих українських економістів і три віце-президента Київської школи економіки: Олеся Верченко, Наталія Шаповал, Ольга Фарятьєва», – розповів один з депутатів.

Журналісти відзначили, що понад двісті «слуг народу» поселились у найдорожчому готелі Трускавця – «Ріксос Прикарпаття». Згідно з офіційним прайс-листом, у «високий сезон» одномісний номер в ньому коштує 3500 гривень на добу, двомісний – 4700 гривень (з харчуванням).

Організатори «експрес-школи» запевняють, що подібне навчання депутатів буде продовжуватися і після початку роботи нової Верховної Ради. Зокрема, планується провести освітній інтенсивний курс, щоб новообрані парламентарії отримали необхідний рівень знань про сучасний стан, проблеми та перспективи різних галузей економіки і соціального життя країни. Крім того, їм мають розповісти про бюджетний процес і процедуру прийняття державних рішень.

Нагадаємо, що кілька днів тому стало відомо, коли відбудеться перше засідання нового складу Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?