Стало відомо, коли відбудеться перше засідання Верховної Ради
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, коли відбудеться перше засідання Верховної Ради

Стало відомо, коли відбудеться перше засідання Верховної Ради
Джерело:  interfax.com.ua

За попередніми даними, перше засідання Верховної Ради IX скликання може відбутися в кінці серпня - початку вересня. З даною заявою виступив очільник партії "Слуга народу" Дмитро Разумков, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Я сподіваюся, що десь кінець серпня - початок вересня. Оптимістичним є варіант, який пропонував президент, - 24-го (серпня, на День незалежності України). Але подивимося, як будуть розгортатися події. Якась остаточна дата не визначена", - сказав Разумков.

Політик нагадав, що все залежить від Центральної виборчої комісії.

"Сьогодні є ризики того, що йдуть суди, і процес (підрахунку голосів - ред.) може бути максимально затягнутим. Це пов'язано з реальними проблемами, які відбуваються на округах - йде перерахунок голосів, судові розгляди", - додав він.

Окрім того, він зазначив, що робоча група приступить до підготовки першого засідання новообраного парламенту після оголошення результатів позачергових виборів народних депутатів.

Як повідомляв ONLINE.UА, Разумков переконаний, що миру на Донбасі можна досягнути тільки шляхом безпосередніх переговорів з Росією. На його думку, нормандський формат потребує розширення – туди необхідно долучити США та Великобританію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?