Джилл Байден та Джастін Трюдо відвідали Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Джилл Байден та Джастін Трюдо відвідали Україну

Джилл Байден та Джастін Трюдо відвідали Україну
Джерело:  online.ua

8 травня перша леді США Джилл Байден під час свого турне Східною Європою завітала в Ужгород. Окрім того, цього ж дня Україну відвідав прем’єр Канади Джастін Трюдо — він побував в Ірпені.

Джерело: Телеграм-канал Закарпатської ОДА, Фейсбук-сторінка мера Ірпеня Олександра Маркушина

Що відомо про візит дружини Джо Байдена в Україну

Джилл Байден у День матері 8 травня перебувала з візитом в Ужгороді, де зустрілась із українською першою леді Оленою Зеленською.

Джилл Байден та Олена Зеленська відвідали школу в Ужгороді, де розселили внутрішньопереміщених осіб з областей України, де тривають бойові дії. Візит Першої леді Байден є демонстрацією підтримки України з боку високопоставлених представників США, - розповідає місцева влада.

Вони також звертають увагу на те, що із зрозумілих причин візит в Ужгород не анонсувався і тримався в максимальній таємниці і був закритий для ЗМІ. На зустрічі була тільки прес-служба Білого дому.

Що відомо про візит Джастіна Трюдо в Ірпінь

8 травня прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо побував у Ірпені на Київщині.

Щойно мав честь говорити із прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо. Він приїхав в Ірпінь, щоб на власні очі побачити все те жахіття, яке вчинили з нашим містом російські окупанти. І, звісно, був шокований. Адже він побачив спаленими та вщент зруйнованими не військові об’єкти, а домівки ірпінчан, які ще недавно раділи життю і мали свої плани на майбутнє, - написав мер міста Маркушин.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?