Перше засідання Ради: стали відомі дата і подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Перше засідання Ради: стали відомі дата і подробиці

Перше засідання Ради: стали відомі дата і подробиці

Перше урочисте засідання оновленого українського парламенту офіціально заплановане на 29 серпня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

У п'ятницю, 9 серпня, відбулася зустріч підготовчої групи нових народних депутатів. Очільник "Слуги народу" Дмитро Разумков вніс на розгляд ініціативу щодо першого засідання в зазначений день.

Представник "Європейської солідарності" Артур Герасимов запропонував провести засідання 3 вересня, а Сергій Льовочкін з "Опозиційної платформи - За життя" вважав можливим це зробити 20 серпня.

Ідею про 29 серпня підтримала більшість присутніх. Урочисте засідання будуть готувати дві підгрупи з 11 та 6 посадовців. Також відомо, що остаточне рішення прийматимуть під час спільного зібрання.

Як повідомило ONLINE.UA, зустріч підготовчої групи скликав спікер Ради Андрій Парубій. На засіданні повинні бути присутніми пропорційна кількість представників партій, що подолали 5% бар'єр на виборах. Загалом виклик стосується 25 майбутніх народних депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?