Петиція за відставку Зеленського: як прихильники президента намагаються врятувати ситуацію
Категорія
Україна
Дата публікації

Петиція за відставку Зеленського: як прихильники президента намагаються врятувати ситуацію

Петиція за відставку Зеленського: як прихильники президента намагаються врятувати ситуацію
Джерело:  online.ua

Прихильники українського лідера Володимира Зеленського об'єдналися та вигадали спосіб, як вберегти нового главу держави від ще однієї проблеми. Так, на сайті електронних петицій до президента України з'явилось 12 заяв, у яких громадяни просять скасувати петицію за відставку Володимира Зеленського. Остання станом на 8 годину 24 травня вже зібрала понад 41 тисяч підписів з необхідних 25, передає ONLINE.UA.

"Пропоную скасувати петицію №22/053360-еп "За відставку президента України Володимира Зеленського", яка організована корупціонерами і цими ж корупціонерами підписується. Шановний Володимире Олександровичу! Народ України з Вами! Ми підтримуємо обраний Вами шлях на знищення корупції. Будь ласка, сміливо працюйте, робіть більш радикальні кроки, нас очікує дуже запекла боротьба", – йдеться у петиції Леоніда Яценка, яка набрала найбільше голосів.

В АП кажуть, що у команді глави держави Володимира Зеленського сприймають, як жарт петицію з вимогою про відставку президента.

"Ми розцінюємо цю петицію, як жарт, можливо, навіть, як смішний жарт. Законом передбачені випадки, коли закінчуються повноваження президента і такі петиції не є підставою для реагування шляхом закінчення повноважень президента",– сказав голова Адміністрації Президента Андрій Богдан.

Як повідомляв ONLINE.UA, український лідер Володимир Зеленський запевняє, що винесення питання про укладення мирних домовленостей з Росією на референдум не має жодної законодавчої ініціативи. За його словами, це лише один із способів з’ясувати думку суспільства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?