Зеленський нарешті пояснив свою ідею з референдумом про мир з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський нарешті пояснив свою ідею з референдумом про мир з Росією

Зеленський нарешті пояснив свою ідею з референдумом про мир з Росією
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський запевняє, що винесення питання про укладення мирних домовленостей з Росією на референдум не має жодної законодавчої ініціативи. За його словами, це лише один із способів з’ясувати думку суспільства, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу АП.

"Ми повинні чути кожну людину. Це не законодавчий референдум, а інформаційний: громадяни, що ви думаєте. Це нормальна розмова з людьми", – сказав Зеленський під час зустрічі з громадськими активістами, волонтерами і колишніми військовими, яка відбулася в Адміністрації глави держави.

Український лідер наголосив, що прагне відкритості в обговоренні важливих для країни питань і не хоче ухвалювати рішення за зачиненими дверима, як це робилося раніше.

Вказано, що учасники зустрічі погодилися, що доцільно назвати це не референдумом, а опитуванням і діалогом з суспільством.

Нагадаємо, що 21 травня новопризначений голова Адміністрації президента Володимира Зеленського Андрій Богдан в ефірі зазначив, що допускає проведення референдуму щодо мирних угод з Росією.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спікер Верховної Ради  Андрій Парубій звернувся до українського глави Володимира Зеленського  та закликав не шукати шляхи капітуляції перед російським агресором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?