Петренко звернувся із закликом до нардепів через важливий закон
Категорія
Політика
Дата публікації

Петренко звернувся із закликом до нардепів через важливий закон

Петренко звернувся із закликом до нардепів через важливий закон
Джерело:  interfax.com.ua

Глава Міністерства юстиції України Павло Петренко звернувся до депутатів Верховної Ради із закликом прийняти закон про спецконфіскацію до кінця 2016 року.
Про це він заявив в ході засідання Кабінету Міністрів України 7 грудня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"Звертаюся до колег з парламенту, щоб вони все-таки до кінця року проголосували за цей законопроект", - сказав Петренко.
Читайте також: Закон про спецконфіскацію: в Мін'юсті розповіли, як діятимуть
Міністр підкреслив, що законопроект про спецконфіскацію розроблявся за участю міжнародних експертів. Зокрема, в ході його реалізації з'явиться можливість конфіскувати $1,5 млрд оточення екс-президента Віктора Януковича.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Павло Петренко говорив, що викрадені Януковичем і його оточенням кошти можуть бути вилучені до ухвалення закону про спецконфіскацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?