Pianoбой представив зворушливий мінімюзикл "Об'єднані Любов'ю"
Категорія
Культура
Дата публікації

Pianoбой представив зворушливий мінімюзикл "Об'єднані Любов'ю"

Pianoбой представив зворушливий мінімюзикл "Об'єднані Любов'ю"
Джерело:  online.ua

Відомий український музикант Pianoбой представив кліп на пісню "Об'єднані Любов'ю". Співак наголошує, що присвятив свою нову роботу, яку він сам називає "зворушливим та добрим мінімюзиклом", усім спорідненим душам.

Джерело: Фейсбук "Pianoбой Дмитро Шуров"

Який головний лейтмотив кліпу та пісні Pianoбой "Об'єднані Любов'ю"

Новий кліп Pianoбой стилізований під мюзикл, а також є алюзією на відомий мюзикл "Кішки". У цій незвичній відеороботі можна побачити доволы рідкісне явище – танці у виконанні самаго Дмитра Шурова.

"Минулого року над нами постало питання: за що ми любимо своїх близьких? За статки-кар'єру? За породу, довжину ніг, вух та якість шорстки? А виявилось - за те, що вони просто наші. Що вони простягнуть нам лапу тоді, коли весь світ відвернеться. Адже й найпростецьке цуценя з притулку може стати найкращим другом та ліхтариком по життю. Всім спорідненим душам присвячується цей зворушливий та добрий міні-мюзікл!", - прокоментував свою нову роботу Pianoбой.

Окрім того, співак зазначив, що за кожен репост відео з хештегами #обєднанілюбовю та #club4paws бренд CLUB 4 PAWS у червні передасть по 1 кг корму для мешканців кількох притулків для тварин. Результати цієї акції артист обіцяє оголосити уже 31 травня.

"Може нам й не сила врятувати світ, але ми точно можемо врятувати бодай когось", - наголосив Pianoбой.

Як користувачі реагують на кліп та пісню Pianoбой "Об'єднані Любов'ю"

Фанати музиканта не приховують, що з нетерпінням чекали на його нову роботу та залишають чимало позитивних коментарів.

"Цього завжди не вистачає! Дякую за настрій! Бажаю натхнення на майбутні світлі ,радісні пісні; Бачу, надихнув бродвейський мюзикл "Коти". Хвіст у кінці; Яка чудова, тепла пісня. Прекрасний подарунок на річницю весілля; Вітаю з прем‘єрою, улюблений артист!; Чарівно; це просто кайф для моїх вух; ви - талант!; Ми так сумували за вашим голосом, за вашими піснями! Дякуємо! Робота чудова", - діляться враженнями шанувальники творчості артиста.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?