Під час Євробачення-2017 на Хрещатику обмежать рух транспорту
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Під час Євробачення-2017 на Хрещатику обмежать рух транспорту

Під час Євробачення-2017 на Хрещатику обмежать рух транспорту
Джерело:  Укрінформ

У Києві під час проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення буде обмежено рух транспорту в районі розташування Євромістечка на Хрещатику з 26 квітня до 18 травня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Таку заяву зробив на брифінгу керівник штабу координації заходів безпеки під час підготовки та проведення Євробачення-2017 в Україні Богдан Лизогуб.

Також з 1 до 14 травня буде здійснюватися перекриття вулиць біля будівлі Міжнародного виставкового центру, біля станції метро "Лівобережна".

Читайте також: В усій красі: з'явилося яскраве фото головної сцени Євробачення-2017

"З урахуванням масштабності конкурсу Євробачення у Києві відбуватиметься деяке обмеження руху в центральній частині міста Києва та навколо локацій. Зокрема, з 26 квітня по 18 травня діятимуть обмеження руху транспорту в районі розташування Євромістечка на вулиці Хрещатик, - ця вулиця буде перекрита на проміжок функціонування Євромістечка", - зазначив Лизогуб.

Крім того, у день проведення "червоної доріжки" буде перекрито рух на вулицях, прилеглих до Маріїнського парку.

"Це перекриття буде починатися від Європейської площі і далі буде йти перекриття вулиці Грушевського, і звичайно будуть перекриватися прилеглі до парку вулиці. Але хочу сказати, що це буде здійснюватися лише на час, необхідний для проведення цього заходу", - додав Лизогуб.

Як повідомляв ONLINE.UA, на час проведення у Києві міжнародного пісенного конкурсу Євробачення в районі Євромістечка і Міжнародного виставкового центру можуть обмежити продаж алкоголю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?