Під час вибуху у Мелітополі поранення отримав колаборант зі штабу Єдиної Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Під час вибуху у Мелітополі поранення отримав колаборант зі штабу Єдиної Росії

Під час вибуху у Мелітополі поранення отримав колаборант зі штабу Єдиної Росії
Джерело:  online.ua

Мер тимчасово окупованого армією РФ Мелітополя Іван Федоров зазначив, що під час вибуху саморобного вибухового пристрою в одному з районів міста поранення отримав кремлівський колаборант та один з керівників виборчого штабу "Єдиної Росії" Олег Шостак.

Джерело: Telegram-канал Івана Федорова

Обставини вибуху у Мелітополі 

Вибухове попередження від Мелітопольського підпілля - полювання на колаборантів, які готуються до псевдореферендуму, розпочато. Сьогодні: у колаборантів підгорає "заднє місце". В прямому сенсі. "По заслугах" отримав один з очільників виборчого штабу "Єдиної Росії" - керівник пропагандистського відділу роботи з ЗМІ Олег Шостак. Близький поплічник Євгена Балицького, який протягом довгого часу був маріонеткою його приватного місцевого телеканалу "МТВ-Плюс". Систематично транслюючи в ефірі карту України без Криму та сюжети про начебто палку любов мелітопольців до "расєї". Підсумок: тепер Шостак точно не зможе сидіти на стулі рівно - його частину тіла для сидіння буквально підірвано, - зазначив Федоров.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Федоров зазначив, що протягом цього тижня також було підірвано штаб "Єдиної Росії" по пр. Б. Хмельницького.

Лігво рашистів у самому центрі міста з цілодобовою охороною! Саме там орки формували фальшиві списки та здійснювали підкуп виборців. Підсумок: налякані окупанти зрозуміли, що навіть озброєним до зубів безпечного місця на українській землі їм не знайти, - наголосив Федоров.

Минулого тижня, за словами мера міста, було спалено будинок ще однієї місцевої колаборантки - співмешканки окупаційного коменданта одного з селищ Мелітопольського району, яка всіма способами активно готувалась до "голосування". Також підрізали ножем двох поплічників окупаційної "влади", які наввипередки бігали по селам з незрозумілими "списками".

Підсумок: мінус всі мешканці декількох населених пунктів, які в подальшому навідріз відмовляються допомагати окупантам, - зазначив мер.

За його словами, полювання на організаторів референдуму триває та подякував сотням мелітопольців, які щодня інформують про активістів окупантів та членів виборчкомів на анонімну електронну скриньку [email protected].

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?