Під час затримання злочинця у Чернівцях загинула поліцейська
Категорія
Україна
Дата публікації

Під час затримання злочинця у Чернівцях загинула поліцейська

Під час затримання злочинця у Чернівцях загинула поліцейська
Джерело:  online.ua

3 жовтня під час операції з затримання підозрюваного в розбещені неповнолітніх у Чернівцях загинула патрульна поліцейська, її напарник отримав поранення.

Джерело: заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, Zaxid.net

У Чернівцях під час несення служби загинула поліцейська

У Чернівцях національна поліція проводила затримання особи, яку звинуватили у розбещені неповнолітніх.

1 поліцейська загинула, 1 поліцейський отримав поранення. Підозрюваний переховується у багатоквартирному будинку. Операція з затримання злочинця триває, - повідомив Тимошенко.

ЗМІ повідомляють, що стрілянину відкрив невідомий чоловік біля школи №27 на вулиці Воробкевича на околиці Чернівців.

Речниця поліції Чернівецької області Кароліна Маришева зазначила, що екіпаж патрульних приїхав на виклик про порушення.

У Чернівцях під час несення служби загинула патрульна поліцейська, її напарника – поранено. Попередньо встановлено, що екіпаж патрульних виїхав на повідомлення про вчинення правопорушення. Інформація про загибель дітей внаслідок стрілянини – неправдива. Також поширені в пабліках дані про нібито взяття дітей у заручники – неправдиві, – сказала вона.

Загибла поліцейська — 22-річна молодша лейтенантка Таїсія Татарин.

Екіпаж Таїсії Татарин та Олександра Гуцула прибув на виклик про розбещення неповнолітніх. Заявниця повідомила, що біля школи невідомий чоловік показує статеві органи дітям. Патрульні розшукали громадянина, виявилось, що чоловік мав з собою зброю та раптово здійснив ряд пострілу по інспекторах. Поліцейська отримала смертельне вогнепальне поранення, її напарника шпиталізували, наразі йому надається вся необхідна медична допомога, - повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?