Під Києвом знайшли мертвим суддю Писанця, який вів справу про вбивство Шеремета
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Києвом знайшли мертвим суддю Писанця, який вів справу про вбивство Шеремета

Під Києвом знайшли мертвим суддю Писанця, який вів справу про вбивство Шеремета
Джерело:  online.ua

У Київській області у суботу, 11 вересня, знайшли мертвим громадянина України - днем пізніше правоохоронні органи підтвердили його статус судді в одній з установ української столиці.

Джерело: Нацполіція

За офіційними даними, інцидент стався у населеному пункту під Києвом.

“11 вересня в селі Погреби, що на Київщині виявлено тіло судді. На місці події працювали працівники Державного бюро розслідувань, які і будуть проводити розслідування даного кримінального провадження”, - наголосили в поліції.

Водночас за непідтвердженими на офіційному рівні джерела Obozrevatel уточнили, що йдеться про Віталія Писанця - суддю Печерського районного суду Києва. У вечір власної смерті він нібито відпочивав у компанії слідчого Солом’янського районного управління поліції Євгена Хоменка.

Під час вживання алкоголю поміж чоловіками стався конфлікт, який призвів до бійки між згаданими особами. Після суддя буцімто перечепився через вазу в будинку та впав. За спробою привести його до тями з боку оточення слідував виклик швидкої допомоги.

“За даними правоохоронців, суддю виявили у вітальні будинку в положенні на животі. На обличчі в ділянці носа й на футболці чоловіка були помітні видимі сліди бурого кольору”, - проінформувало медіа.

Згідно з відкритими даними, Писанець займався розглядом справи про вбивство журналіста Павла Шеремета. Саме він виступав з рішеннями щодо продовження арешту для фігурантів справи - Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко, Яни Дугарь.

Смерть посадовців в Україні

Нещодавно знайшли мертвим міського голову Кривого Рогу Костянтина Павлова. Вже 7 вересня представники Міністерства внутрішніх справ оприлюднили результати розслідування.

Експерти дійшли висновку, що смерть українського чиновника настала через постріл у груди з вогнепальної зброї.

Окрім того, у відомстві спростували версію про умисне вбивство мера. Тож, зараз основною версією є самогубство, пов’язане із виконанням службових обов’язків міського голови, або доведення до самогубства.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?