В поліції озвучили версії загибелі мера Кривого Рогу
Категорія
Україна
Дата публікації

В поліції озвучили версії загибелі мера Кривого Рогу

В поліції озвучили версії загибелі мера Кривого Рогу
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували відео з камер відеоспостереження в домі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, на якому зняті останні моменти його життя. 

Джерело: Telegram-канал Репортер UA.

Як видно на відео джерела, Павлов в останні хвилини перед смертю був вдома один. Він ходить по дому, багато курить, переписується з кимось по телефону. Сидить, потім приставляє зброю до тіла і стріляє (в цей момент з дверей вистрибує кішка). Після цього Павлов проходить приблизно 10 метрів і вивалюється з вхідних дверей.

"Питання з вбивством мера Павлова відходить на другий план. Подробиці обіцяють оприлюднити сьогодні о 10:00 на брифінгу МВС", - зазначається у підписі до відео.

Версії поліції

Директор комунікацій МВС Артем Шевченко назвав три версії поліції загибелі мера Кривого Рогу.

"Кількість варіантів обмежена - це або вбивство, або самогубство, або необережне поводження зі зброєю. Таке буває", - зазначив він.

Шевченко підкреслив, що потрібно провести слідчі дії, щоб зрозуміти, що стало причиною трагедії. Також необхідно провести експертизу зброї. Первинні слідчі дії покажуть ознаки ймовірності одного з трьох названих варіантів.

Також він зазначив, що судово-медична експертиза швидко встановить причину смерті мера, а також характер поранення. Проте балістична експертиза, в ході якої спеціалісти дослідять зброю, може зайняти більше часу.

Смерть мера Кривого Рогу Костянтина Павлова

15 серпня мера Кривого Рогу знайшли застреленим на порозі власного будинку в селі Вільне. В нього виявили вогнепальне поранення в голову. Поруч з покійним лежала зброя. Як дізналися ЗМІ, дружина Павлова в той день знаходилася на відпочинку на одному з курортів України.

В поліції відкрили кримінальне провадження за фактом смерті мера Кривого Рогу.

У партії "Опозиційна платформа - За життя" заявляють, що мер Кривого Рогу був вбитий і не міг вчинити самогубство.

Костянтин Павлов в грудні 2020 року переміг на виборах мера Кривого Рогу. Він балотувався від ОПЗЖ, і у другому турі обійшов кандидата від президентської партії "Слуга народу".

Президент Володимир Зеленський взяв справу про загибель Павлова під особистий контроль.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?