Під Києвом знайшли мертвою відому правозахисницю
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом знайшли мертвою відому правозахисницю

Під Києвом знайшли мертвою відому правозахисницю
Джерело:  online.ua

У річці Київської області знайшли мертвою правозахисницю Ірину Ноздровську, яка є сестрою загиблої в резонансній ДТП.

Жінка виходила на зв'язок в останній раз ще 29 грудня, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: "Вбивство" української журналістки: в поліції прокоментували скандальний фейк

Відзначається, що на 38-річній юристці був тільки пояс і шкарпетки, її знайшов місцевий житель під час вигулу собаки. Серед версій, що розглядаються поліцією, - вбивство і самогубство. За попередніми даними, інцидент може бути пов'язаний з професійною діяльністю Ноздровскої.

Варто зауважити, що правозахисниця активно розслідувала справу про ДТП, в якій 30-го вересня 2015 року загинула її сестра Світлана Сапатінська, - в Демидові племінник голови Вишгородського райсуду Дмитро Россошанський, перебуваючи під дією наркотиків, збив 26-річну дівчину. Останнє засідання у цій справі відбулося 28 грудня, коли батько винуватця сказав Ноздровській "Ти погано закінчиш!".

До неповнолітньої дочки загиблої будуть просити приставити охорону, - їй також погрожували.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Кропивницькому жінка жорстоко вбила власну дочку, після чого викинула її тіло на пустирі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?