Під Мелітополем підірвали штаб із підготовки "референдуму"
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Мелітополем підірвали штаб із підготовки "референдуму"

Під Мелітополем підірвали штаб із підготовки "референдуму"
Джерело:  online.ua

За словами українських журналістів, ночі 25 серпня під Мелітополем сили опору підірвали штаб із підготовки до псевдореферендуму.

Джерело: "РІА Мелітополь"

Біля Мелітополя підірвали штаб із підготовки "референдуму"

Редакція видання дізналася, що вибух прогримів у селищі Приазовське Мелітопольського району приблизно о 1:30 ночі.

Окрім того, наголошується, що у будівлі штабу з підготовки до псевдореферендуму також розташовувався пункт видачі російських паспортів.

Журналісти звертають увагу на те, що останні події спровокували паніку серед колаборантів, адже вони нерешті усвідомили, що оформляти паспорти та готується до референдуму небезпечно для життя.

Наразі на місці події чергують військові поліцейські – до будівлі нікого не підпускають.

Фото - скриншот

Єдиної дати "референдуму" окупанти вже не назвуть – мер Мелітополя

За словами міського голови Мелітополя Івана Федорова, єдиної дати проведення псевдореферендуму не буде, оскільки загарбники влаштують "опитування по квартирах".

Ми повістю володіємо всією інформацією (щодо псевдореферендуму - ред.), адже велика кількість наших помічників знаходиться зараз в тих органах окупантів. Єдиної дати проведення "референдуму" вже не буде, тому що вони не можуть зібрати навіть масовку. Станом на сьогодні "робоча концепція" – проведення псевдореферендуму за 5 днів. Буде проходити опитування по квартирах. Вже є в наявності опитувальні листи, які вони хочуть запровадити для цієї процедури, - розповів Федоров.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?