Супротив ЗСУ створив Путіну нові проблеми з "референдумами"
Категорія
Політика
Дата публікації

Супротив ЗСУ створив Путіну нові проблеми з "референдумами"

Супротив ЗСУ створив Путіну нові проблеми з "референдумами"
Джерело:  online.ua

Команда російського диктатора Володимира Путіна не розуміє, що їй робити з так званими "референдумами" про "приєднання до Росії" захоплених територій України, оскільки потужний супротив ЗСУ не дає армії РФ повність захопити Донбас. Ба більше, як відомо, українські воїни перейшли у контрнаступ в Херсонській області.

Джерело: "Медуза"

Армія РФ "зав'язла" на Донбасі

Згідно з останніми даними, країна-агресорка контролює 60,25% Донецької області, однак цей показник завмер, адже місяць тому він становив 59,7%.

Як стверджують інсайдери видання в Кремлі, поки Путін не відмовляється від ідеї провести восени "референдуми" про приєднання до Росії самопроголошених терористичних "ЛНР" та "ДНР", а також окупованих територій Запорізької та Херсонської областей.

Раніше офіційна Москва мала намір провести "референдуми" 11 вересня, коли в РФ відбудуться вибори регіональних парламентів та кількох губернаторів. Однак нещодавно російська влада усвідомила, що ЗСУ завадили її планам. Наразі Кремль обговорює інший сценарій.

РФ вигадала новий сценарій анексії Донбасу

"Референдуми" повинні відбутися 11 вересня, але до Росії приєднають 60% території Донецької області. Якщо ж війська пізніше зможуть окупувати територію регіону, що залишилася, то її "приєднуватимуть до Росії за умовчанням, - пише видання.

Анонімні джерела ЗМІ розповідають, що команда Путіна не хоче знову переносити "референдуми" (спочатку їх планували провести ще навесні).

Кремль активно працює над запасним сценарієм – "голосування" можуть провести взимку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?