Під офісом Зеленського зібрався натовп - відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Під офісом Зеленського зібрався натовп - відео

Під офісом Зеленського зібрався натовп - відео
Джерело:  online.ua

В українській столиці біля офісу команди кандидата у президенти України Володимира Зеленського в Печерському районі зібрався натовп. Про це повідомляється у Facebook команди Зеленського, передає ONLINE.UA.

В штабі шоумена стверджують, що наразі на членів їхньої команди чинять інформаційний тиск, щоб спровокувати негатив.

"Ми стараємося не реагувати на все, що відбувається", - каже представник Зе!Команди, додаючи, що вони не знають цілей та мотивів людей, які зібралися під стінами їхнього офісу.

Натовп складається переважно з людей похилого віку та студентів.Також відзначається, що кількість людей постійно збільшується.

В КМДА кажуть, що столичну владу попередили про проведення масового заходу.Заявку подали 3 організатори: "Український комітет по боротьбі з корупцією", "Спілка офіцерів України" та голова Всеукраїнської профспілки сфер комп’ютерної та інформаційної технологій.Місце проведення мітингу – вулиця Новоселицька, 7. Мета – "захист трудових прав громадян та боротьба з корупцією".

Акція заявлена безстроковою. У ній мають взяти участь до 2 тисяч осіб. В Національній поліції повідомили, що наразі ситуація на місці події спокійна.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 квітня  український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський здав аналізи крові на вміст алкоголю та наркотичних речовин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?