Під Раду вийшли ЛГБТ-активісти і противники геїв: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Раду вийшли ЛГБТ-активісти і противники геїв: опубліковані фото

Під Раду вийшли ЛГБТ-активісти і противники геїв: опубліковані фото
Джерело:  Новини Донбасу

Вранці 20 квітня в Києві біля  Верховної Ради  близько 120 представників християнських конфесій, які є прихильниками традиційних сімей, влаштували акцію під назвою «Не вирізайте сім'ю».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.
Учасники акції вимагають вилучити з «Національної стратегії в сфері прав людини на період до 2020 року» пункти і заходи, спрямовані на легалізацію одностатевих партнерств та пропаганди гомосексуалізму в Україні. Поруч мітингують ЛГБТ-активісти, які також відстоюють свої права на рівність.
Акція проходить мирно. Представник ЛГБТ Зорян Кісь не виключає, що представники сексуальних меншин після закінчення мітингу можуть піддатися нападу праворадикалів.
Раніше повідомлялося, що  у Львові керівництво готелю "Львів" за підтримки співробітників правоохоронних органів і міської адміністрації грубо відмовив активістам ЛГБТ-спільноти в поселенні.


Раніше ONLINE.UA писав про те, що  ЛГБТ-посол Великобританії в Україні Джудіт Гоф розповіла, як їй живеться в Києві.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?