Під вогнем окупантів на Донеччині постраждав мирний мешканець
Категорія
Україна
Дата публікації

Під вогнем окупантів на Донеччині постраждав мирний мешканець

Під вогнем окупантів на Донеччині постраждав мирний мешканець
Джерело:  online.ua

Бойовики окупаційного режиму завдали обстрілу на Донеччині, який призвів до поранення мирного мешканця, який у момент інциденту знаходився на подвір’ї власного домоволодіння.

Джерело: поліція Донецької області

За офіційними даними, у чоловіка виявили тілесні ушкодження, пов’язані з вибухом невстановленого предмета. Поранення потребували шпиталювання постраждалого.

Правоохоронні органи звітували про відкриття кримінального провадження на тлі обстрілу.

“До поліції Курахового надійшло повідомлення про госпіталізацію 52-річного місцевого мешканця з осколковими пораненнями різних частин тіла. Поліцейські встановили, що ушкодження чоловік отримав сьогодні, 23 липня, о 06.45 на подвір’ї власного домоволодіння у місті Мар’їнка. Попередньо, в результаті вибуху невстановленого предмета під час обстрілу”, - пояснили в поліції.

Відзначається, що правоохоронці намагаються встановити всі деталі резонансного інциденту.

“За фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч.1 ст.438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни)”, - додали в поліції.

Ситуація на Донбасі

За попередню добу у четвер, 22 липня, окупаційні сили на сході завдали три збройні удари по позиціях Об’єднаних сил. Для цього ворог застосував міномети 82-калібру, станкові протитанкові гранатомети, а також стрілецьку зброю.

Станом на ранок 23 липня зареєстровано від початку доби один обстріл.

“Зокрема, поблизу Опитного ворог обстріляв українські позиції з мінометів 120-го калібру. Бойових втрат за минулу та поточну добу внаслідок ворожого вогню немає. На обстріли російсько-окупаційних військ українські військові відкривали вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК”, - заявили у штабі ООС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?