Під завалами будинку у Києві загинула вагітна жінка
Категорія
Україна
Дата публікації

Під завалами будинку у Києві загинула вагітна жінка

Під завалами будинку у Києві загинула вагітна жінка
Джерело:  online.ua

Серед трьох загиблих в результаті атаки випущеного кремлівською армією дрону-камікадзе по житловому будинку у Києві опинилась вагітна жінка, яка перебувала на 6-му місяці вагітності.

Джерело: Facebook-сторінка мера Києва Віталія Кличка

Наслідки атаки дрона кремлівських окупантів по житловому будинку у Києві 

Під час пошуково-рятувальних робіт у житловому будинку в центрі, кули влучив російський дрон, витягнули тіла трьох загиблих мирних мешканців. Серед них - молода пара, чоловік і дружина, які очікували на дитину. Жінка була на 6 місяці вагітності, - повідомив Кличко.

Наразі у столиці продовжує лунати повітряна тривога через загрозу нових атак кремлівської армії дронами-камікадзе.

Окупанти атакували столицю іранськими дронами-камікадзе Shahed-136, на які росіяни нанесли маркування "Герань-2".

Як повідомлялося, у бік Києва вранці летіло 28 дронів, більшість збили. Усі вибухи були зафіксовані у центральній частині Києва - у Шевченківському районі. Внаслідок атаки сталася пожежа в нежитловій будівлі, а також прогримів вибух у багатоповерховому будинку - троє людей загинули.

Перша сирена пролунала о 06:23, після чого у столиці пролунала серія вибухів. За останніми даними, у місті пролунало 5 вибухів.

Через ранкову атаку роботу навчальних закладів Києва перевели на онлайн-формат. Крім того, у центрі міста перекрито рух транспорту на ділянках кількох вулиць. Кияни закликають не виїжджайте до центру міста без гострої потреби.

Між тим керівник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій повідомив про серію вибухів в області.

В Хмельницькій області чути вибухи. Залишайтеся в укриттях! Віримо в ППО! - зазначив Гамалій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?