Підбите російське судно "Васілій Бех" затонуло — Одеська ОВА
Категорія
Україна
Дата публікації

Підбите російське судно "Васілій Бех" затонуло — Одеська ОВА

Підбите російське судно "Васілій Бех" затонуло — Одеська ОВА
Джерело:  online.ua

Буксир чорноморського флоту РФ «Василій Бех» затонув. Зранку 17 червня по ньому вдарив флот Збройних сил України.

Джерело: голова Одеської ОВА Максим Марченко

Підбитий ЗСУ російський буксир затонув

Сьогодні вранці нашими військово-морськими силами було уражено судно забезпечення Чорноморського флоту "Васілій Бех", на борту якого був встановлений зенітно-ракетний комплекс "Тор". Пізніше стало відомо, що він затонув, - сказав Марченко.

Марченко зазначив, що на рахунку Збройних сил України вже є ворожий крейсер, декілька катерів, тепер додалося судно забезпечення.

Я впевнений, що незабаром наші військові додадуть туди ще фрегат, корвет та великий десантний корабель. І зможемо сказати, що ми створили у Чорноморському флоті Росії таку собі підводну бригаду кораблів на дні Чорного моря. На відкриття запрошується все військово-політичне керівництво окупантів, - зіронізував голова ОВА.

Нагадаємо, що вранці 17 червня ВМС вразили буксир російських окупантів "Васілій Бех" із зенітно-ракетним комплексом "ТОР" на борту, який віз людей та зброю на Зміїний.

За даними ОК "Південь", уражено 70% екіпажу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?