Підлеглий Гонтаревої погорів на немаленькому хабарі: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Підлеглий Гонтаревої погорів на немаленькому хабарі: опубліковані фото

Підлеглий Гонтаревої погорів на немаленькому хабарі: опубліковані фото
Джерело:  ГПУ

Українські правоохоронці затримали в момент отримання хабара голову Департаменту платіжних систем Національного банку України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.
Як повідомили в ГПУ, підлеглий Валерії Гонтаревої вимагав від підприємців хабар у 35 тисяч доларів за реєстрацію платіжної системи.
За даними правоохоронців, в ході спеціальної операції, крім глави Департаменту НБУ, були затримані троє його помічників, які виступали посередниками в отриманні хабара.
Читайте також: Спецназ  затримав главу держпідприємства за величезний хабар: з'явилися фото
"Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління ГПУ спільно з управлінням процесуального керівництва в кримінальних виробництвах слідчих ГПУ та Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ (управління "К") під час отримання останньої частини неправомірної вигоди в сумі 25 тисяч доларів затримано директора одного з департаментів Національного банку України і троє його спільників, які виступали в ролі посередників", - йдеться в повідомленні.
Також в ГПУ додали, що затриманий "розробив злочинну схему, спрямовану на вимагання та одержання неправомірної вигоди на загальну суму 35 тисяч доларів США в два етапи за реєстрацію в Нацбанку внутрішньодержавної платіжної системи "Платисервіс" для здійснення готівкових та безготівкових переказів в межах України та видачу підприємству відповідного свідоцтва".
Затриманому та його спільникам оголосили про підозру за статтею "одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди в особливо великому розмірі, поєднаному з вимаганням неправомірної вигоди".
Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
Як повідомляв ONLNE.UA, раніше в Києві поліція затримала серійного грабіжника кредитних установ, якого підозрюють в 10 розбійних нападах.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?