Підписуй контракт і виходь: Голіфілд офіційно кинув виклик Тайсону
Категорія
Спорт
Дата публікації

Підписуй контракт і виходь: Голіфілд офіційно кинув виклик Тайсону

Підписуй контракт і виходь: Голіфілд офіційно кинув виклик Тайсону
Джерело:  online.ua

Легенда американського боксу Евандер Голіфілд звернувся до свого колеги Майка Тайсона та офіційно кинув йому виклик. Він закликав колишнього чемпіона підписувати контракт і готуватися до нового бою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Boxing Scene.

За словами Голіфілда, його промоутери намагалися організувати третю зустріч із Тайсоном на ринзі. Утім, сторони стикалися з труднощами через фінансові суперечки.

"Мої представники вже намагалися організувати цей бій, але у відповідь отримали лише виправдання. Тепер я розумію, що ти хотів розім'ятися перед тим, як битися зі мною. Більше жодних відмовок. Цей бій має відбутися заради нашої спадщини. У суботу після поєдинку з Джонсом ти сказав, що готовий до зустрічі зі мною, тому підписуй контракт і виходь на ринг. Увесь світ чекає цього, і тепер усе залежить від тебе", - наголосив Голіфілд.

Слід нагадати, Що вперше чемпіони билися на ринзі 1996 року, тоді Тайсон програв достроково в 11-му раунді. Таким чином він залишився без поясу WBA.

Наступного року відбувся другий бій, який відзначився надзвичайно резонансним скандалом. Тайсон під час клінчу з Голіфілдом спробував відкусити у нього частину вуха. Пізніше він повторив спробу і був дискваліфікований.

Роки потому давні суперники примирилися та навіть разом бували у телестудіях для інтерв'ю.

Як повідомляв ONLINE.UA, 29 листопада в Лос-Анджелесі на арені Стейплс-центр відбувся довгоочікуваний боксерський бій в суперважкій вазі — на ринг вийшли легендарні Майк Тайсон і Рой Джонс-молодший, які боролися за унікальний пояс WBC Black Lives Matter. Битва легенд завершилася нічиєю. Залізний Майк у своєму першому за останні 15 років бою не зміг перемогти Джонса, але був не згоден з результатами поєдинку, які виставили судді. Він зі скандалом покинув ринг, вважаючи себе повноправним переможцем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?