Підрозділи ЗСУ з Харківщини завдали армії РФ значних втрат в районі Білогорівки на Луганщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Підрозділи ЗСУ з Харківщини завдали армії РФ значних втрат в районі Білогорівки на Луганщині

Підрозділи ЗСУ з Харківщини завдали армії РФ значних втрат в районі Білогорівки на Луганщині
Джерело:  online.ua

Представники підрозділу Сил оборони України Kraken повідомили про ліквідацію понад 50 військових кремлівської окупаційної армії в районі населеного пункту Білогорівка на Луганщині, який наразі перебуває під контролем армії РФ.

Джерело: Telegram-канал підрозділу Kraken

Подробиці потужного удару ЗСУ по позиціях окупантів у Білогорівці 

В ході операції бійцями спецпідрозділу "KRAKEN" було ліквідовано 60 чоловік особового складу противника, знищено 5 одиниць ворожої техніки. Ще двох окупантів було взято в полон, - повідомляють представники військового підрозділу.


Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Як додають у підрозділі, люди, які навіть не думали про війну до 24 лютого, показують високий рівень злагодженості та беруть в полон російських військових.

Наразі цей напрямок - одна з найгарячіших точок на фронті. Зараз вкрай важливо утримати ворога тут, щоб він не просувався далі, - зазначають представники підрозділу.

Між тим мер міста Суми Олександр Лисенко закликав містян покинути місто на вихідні.

Уникайте великих скупчень людей і не ігноруйте повітряну тривогу. Якщо є можливість виїхати з міста, то краще нею скористатися...Я думаю, що сьогодні, завтра і післязавтра треба приділити своїй безпеці велику увага. Прошу всіх скористатися моєю порадою, - зазначив Лисенко.

За його словами, у ці вихідні за містом буде безпечніше, ніж у Сумах.

Крім того, міський голова Білопілля  Юрій Зарко  на своїй сторінці у Facebook також закликав жителів виїхати подалі від кордону.

Схоже, нас чекають непрості вихідні. Тому я б порадив тим, у кого є така можливість, виїхати на пару днів до родичів в села, подалі від кордону хоча б на 40 км, - зазначив Зарко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?