Підтверджена радісна новина про українських моряків: подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Підтверджена радісна новина про українських моряків: подробиці

Підтверджена радісна новина про українських моряків: подробиці
Джерело:  Hromadske

Полонені українські моряки, захоплені Росією у листопаді 2018 року, вивезені до Києва з Москви. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

За словами адвоката Айдера Азаматова, бранців вивезли з СІЗО уже вночі п'ятниці, 30 серпня. Він пояснив, що полонені, можливо, вже в Україні, але ніхто з адвокатів з ними не поїхав.

"Найімовірніше буде один представник — координатор Микола Полозов, адже не було умови щоб усі захисники були присутні", - підкреслив юрист-захисник.

Наразі стало відомо, що в Україну повернуться політв'язні Олег Сенцов, Микола Карпюк, Володимир Балух, Павло Гриб. Офіційного підтвердження від російської сторони ще не відбулося.

Слід нагадати, неафішовані переговори між Україною та Росією продовжуються протягом певного часу в серпні. Джерела інформують про прогрес у процесі, але жодних офіційних даних щодо нього немає.

Як повідомляв ONLINE.UA. Кремль на офіційному рівні намагається не підтверджувати результати переговорів. За словами прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, він не може оголосити жодних новин у цьому питанні, що ще раз говорить про їхню конфіденційність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?