У Путіна прокоментували обмін Сенцова
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна прокоментували обмін Сенцова

У Путіна прокоментували обмін Сенцова
Джерело:  online.ua

Офіційний представник президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Кремль вітає звільнення пропагандиста Кирила Вишинського в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російську агенцію ТАСС.

За його словами, оддати поки що немає чого та інформація повинна з'явитися пізніше.

"Можу ще раз повторити, що ми вітаємо рішення про звільнення Вишинського. Мають місце певні контакти, проте більше мені додати нічого", - підкреслив Пєсков.

Прес-секретар Володимира Путіна прямо відмовився на питання про причини етапування письменника та режисера Олега Сенцова. Він заявив, що йому немає чого сказати навіть стосовно змісту цих згаданих "контактів".

Слід нагадати, Україна та Росія проводять неафішовані переговори щодо формування списків бранців, за якими буде здійснено обмін найближчим часом.

Як повідомляв ONLINE.UA, джерела журналістів проінформували про вивезення Олега Сенцова з російської колонії. За неофіційними даними, його транспортували до одного з московських СІЗО, але наразі точне його місцеперебування невідоме. Прогнозується, що українець незабаром отримає волю за результатами переговорів з Кремлем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?