Сенцов вивезений з колонії: подробиці можливого обміну в'язня
Категорія
Політика
Дата публікації

Сенцов вивезений з колонії: подробиці можливого обміну в'язня

Сенцов вивезений з колонії: подробиці можливого обміну в'язня
Джерело:  24 канал

Українець Олег Сенцов був вивезений з колонії після звільнення у Києві російського пропагандиста Кирила Вишинського. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За інформацією кількох джерел, бранця наразі немає у виправної колонії Лабитнанзі. Його місцеперебування не розголошується.

Згідно з повідомленням адвоката письменника та режисера Дмитра Дінзе, немає ніяких відомостей про транспортування Сенцова до СІЗО у Москві.

Окремі ЗМІ проінформували про внесення імені українця до списку обміну між Києвом та Москвою. Зокрема, йдеться про розмін Сенцова на Вишинського. Бранець нібито зараз вже прибув до так званої Бутирської в'язниці.

Слід нагадати, що тривають неоголошені переговори між українським та російським урядом. Головна їхня тема - обмін затриманими на території країн. Складаються спеціальні списки з іменами громадян на зеркальне визволення.

Як повідомляв ONLINE.UA, Вишинського звільнили зі слідчого ізолятора у середу, 28 серпня. Джерела українських журналістів наголосили, що керівник "РІА Новини Україна" буде обміняний на одного з політв'язнів у Російській Федерації, проте не було відомо, на кого саме.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?