Стало відомо, навіщо випустили Вишинського з СІЗО
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, навіщо випустили Вишинського з СІЗО

Стало відомо, навіщо випустили Вишинського з СІЗО
Джерело:  Укрінформ

Завдяки виходу очільника "РІА Новини Україна" Кирила Вишинського з СІЗО Київ планує визволити одного політв'язня у Росії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ та його джерела.

За непідтвердженою інформацією, російська сторона відпустить українського бранця.

"Кирила Вишинського незабаром обміняють на когось з українських в’язнів", - підкреслило джерело.

Згідно з його даними, наразі невідомо, хто опиниться на волі. Імені Вишинського немає у списках на обмін. Його можуть вивести до РФ завдяки неофіційним рішенням. Допомогти у цьому може російське посольство в Україні.

Слід нагадати, що керівника російського видання звинуватили у державній зраді. Під час обшуків у нього знайшли нагороду за забезпечення анексії Криму, російський паспорт та інші специфічні елементи - карту "Новоросії", "георгіївські стрічки" тощо.

Як повідомляв ONLINE.UA, Вишинського випустили з СІЗО у середу, 28 серпня. ЗМІ проінформували, що пропагандист звільнений під особисте зобов'язання та завдяки Київському апеляційному суду, який скасовував рішення Подільського районного суду щодо утримання під вартою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?