Пільги на комуналки через епідемію - у КМДА відповіли на важливе питання
Категорія
Економіка
Дата публікації

Пільги на комуналки через епідемію - у КМДА відповіли на важливе питання

Пільги на комуналки через епідемію - у КМДА відповіли на важливе питання
Джерело:  online.ua

Київська міська державна адміністрація ввела пільговий період для оплати комунальних послуг на весь час карантину, пов'язаного з епідемією COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг мера Віталія Кличка у понеділок, 13 квітня.

За його словами, також діє знижка у 10% для киян, які платять за комуналку до 20 квітня. Ця знижка актуальна для всіх, хто платитиме до кінця місяця.

"Але це не означає, що за комунальні послуги не треба платити взагалі. Зазначу, що через обмежувальні заходи в місті різко впав рівень сплати. Загальний рівень оплати за житлово-комунальні послуги на кінець березня в Києві становив менше ніж 80%. Порівняно з лютим, значно менше киян сплатили за послуги", - пояснив Кличко.

Він додав, що місту необхідні ці гроші — вони складають у перспективі зарплату комунальників та представників інших підприємств. Також таким чином фінансують пальне та огляд комунальної техніки.

"Сьогодні комунальники щодня виходять на вулиці міста, працюють, щоб забезпечити його життєдіяльність", - підкреслив мер.

Нагадаємо, обмеження по всій Україні ввели до 24 квітня.

Як повідомляв ONLINE.UA, китайський епідеміолог виступив прогнозом щодо пандемії COVID-19 у світі. Детальніше про ймовірний розвиток ситуації — читайте в окремому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?