Пірнайте до мене - Зеленський здивував заявою про війну на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Пірнайте до мене - Зеленський здивував заявою про війну на Донбасі

Пірнайте до мене - Зеленський здивував заявою про війну на Донбасі

Війна на Донбасі — це тема, в якій президент володіє більшою інформацією, ніж населення. Саме так Володимир Зеленський пояснив обурення деяких українців рішеннями влади. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За його словами, президентський масив даних слід порівнювати з "океаном", у той час як пересічний громадянин володіє лише "озером".

"Це як лабіринт. Але в ньому, я впевнений, є вихід. Люди досить емоційні, коли страйкують або обурюються, це зрозуміло. Мої висновки до того, як я став президентом, були приблизно такими самими. Тобі здається, що ти повністю плаваєш, купаєшся в інформації. І це озеро, ось воно наповнене інформацією. Але це не озеро, це океан! Просто я — в океані. Через свій статус, в якому зараз перебуваю. Через те, що я наповнений цією інформацією", - пояснив Зеленський.

Президент додав, через таке сприйняття йому не доводиться надмірно реагувати на висновки людей, які знаходяться в "озері".

"А глибина — вона не така! Вона інша взагалі-то. Але мета у нас одна — що у людей в океані, що у людей в озері. Ми з однієї країни. Ми всі — українці. Ми хочемо одного і того самого. Пірнайте до мене — я готовий! Пірнайте до мене і там допомагайте", - підкреслив державний лідер.

Водночас Зеленський зауважив, його не дуже цікавлять людські цінності чи особистість президента РФ Володимира Путіна.

За такими твердженнями президент України виступив під час візиту до Хмельниччини 3-4 червня.

Як повідомляв ONLINE.UA, 8 червня український глава Володимир Зеленський зробив гнівне попередження українцям. Він заявив, що якщо громадяни країни продовжать масово порушувати карантинні обмеження, через що в Україні погіршилася ситуація з коронавірусом, то доведеться знову вводити жорсткі заходи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?