Пішла з життя 31-річна принцеса Марія Голіцина - уже відома причина
Категорія
Світ
Дата публікації

Пішла з життя 31-річна принцеса Марія Голіцина - уже відома причина

Пішла з життя 31-річна принцеса Марія Голіцина - уже відома причина
Джерело:  online.ua

Неочікувано для всіх пішла з життя правнучка останнього австро-угорського імператора Карла І – 31-річна Марія Голіцина. Жінка померла 4 травня у США від розриву аневризми. Сталось це у її маєтку в американському штаті Техас, де принцеса оселилась після заміжжя з чоловіком Ріші Сінгхом. Родина принцеси підтвердила інформацію про смерть, зазначивши, що жінка не дожила тиждень до свого 32-го дня народження. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання Page Six.

Варто зазначити, що прощання з принцесою відбулось 8 травня на Х'юстонському кладовищі. Похорон пройшов до оголошення новини про смерть Марії Голіциної, адже родичі дуже хотіли без зайвого галасу та увагу з боку ЗМІ провести її в останню путь.

Нагадаємо, що Марія Голіцина народилась у Люксембурзі. Її батьки – князь Петро Голіцин та герцогиня Марія-Анна Австрійська. Що важливо розуміти, особливих привілеїв ця родина не має, адже після розпаду Австо-Угорської імперії у 1918 році вони втратили можливість зійти на трон, однак залишили свої титули. Якийсь час Марія Голіцина жила з родиною в Росії та згодом разом з ними переїхала до Європи. У Бельгії вона навчалась коледжі, а також закінчила дизайнерську школу. Та реалізувати себе як дизайнер інтер'єрів Марія Голіцина вирішила у США.

Принцеса вийшла заміж 3 роки тому за шеф-кухаря Ріші Сінгха. Закохані мешкали у розкішному маєтку в Техасі. З чоловіком Марія виховувала 2-річного сина Максима.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно коронавірус уразив відомого спортсмена Магомеда Аліомарова, він тренував олімпійські збірні з вільної боротьби у Росії та Азербайджану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?