Пішла з життя принцеса Крістіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Пішла з життя принцеса Крістіна

Пішла з життя принцеса Крістіна
Джерело:  online.ua

У Нідерландах після тривалої боротьби з раком померла принцеса Крістіна. Їй було 72 роки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на France24.

В офіційному повідомленні сказано, що вона тривалий час боролася з раком кісток. Народилася принцеса майже сліпою, ставши четвертою дочкою королеви Юліани і принца Бернхарда.

"Ми засмучені смертю нашої дорогої сестри і тітки. Крістіна була яскравою особистістю з великим серцем", - наголошується в повідомленні королівського сімейства у Twitter.

Що цікаво, в 1975 році принцеса вийшла заміж за кубинського вчителя Хорхе Гільєрмо, відмовившись від свого права успадковувати престол. За роки шлюбу у пари народилося троє дітей. У 1996 році подружжя розлучилося. Тіло принцеси Крістіни, згідно з офіційним повідомленням, піддано кремації.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що помер відомий голлівудський актор, зірка фільму "Зоряні війни" Пітер Мейх’ю — йому було 74 роки.  Мейх’ю помер у своєму будинку в Техасі в оточенні близьких. Про його смерть сім’я повідомила у Твіттері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?