Пішов з життя відомий голлівудський актор - зірка фільму "Зоряні війни"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пішов з життя відомий голлівудський актор - зірка фільму "Зоряні війни"

Пішов з життя відомий голлівудський актор - зірка фільму "Зоряні війни"
Джерело:  online.ua

Помер відомий голлівудський актор, зірка фільму "Зоряні війни" Пітер Мейх'ю - йому було 74 роки. Мейх'ю помер у своєму будинку в Техасі в оточенні близьких. Про його смерть сім'я повідомила у Твіттері, передає ONLINE.UA.

На даний момент причина смерті актора не називається.

"Він вклав своє серце і душу в роль Чубакки, і це видно у кожному кадрі... Для нього сім'я "Зоряних воєн" грала набагато важливішу роль, ніж просто роль у фільмі. Люди, з якими він спілкувався, стали для нього друзями і сім'єю на десятиліття, він їх дуже любив", – зазначили рідні актора.

Відомо, що майбутня зірка народилася в Лондоні. До того як Джордж Лукас запропонував йому знятися в "Зоряних війнах" (1977 рік), він працював санітаром у шпиталі. Актор грав Чубакку в наступних епізодах саги – "Імперія завдає удару у відповідь" (1980 рік), "Повернення джедая" (1983 рік), "Помста ситхів" (2005 рік) і "Пробудження сили" (2015 рік).

Варто зазначити, що актор брав активну участь в благодійних акціях, і сім'я попросила шанувальників його творчості увічнити його пам'ять не квітами, а пожертвами в його благодійний фонд The Peter Mayhew Foundation.

Зазначається, що церемонія пам'яті Пітера Мейх'ю для близьких і друзів актора пройде 29 червня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на початку березня в Івано-Франківську помер відомий український актор Сергій Романюк. Народний артист України пішов з життя у віці 65 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?