Помер відомий український актор Сергій Романюк
Категорія
Україна
Дата публікації

Помер відомий український актор Сергій Романюк

Помер відомий український актор Сергій Романюк
Джерело:  online.ua

В Івано-Франківську помер відомий український актор Сергій Романюк. Народний артист України пішов з життя у віці 65 років.

Про смерть Сергія Романюка повідомив в соцмережі міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, передає ONLINE.UA.

Причини смерті Сергія Романюка не уточнюються. Відомо, що кілька днів тому на засіданні міської ради режисер Тарас Бенюк повідомляв, що Сергій Данилович захворів.

Нагадаємо, Сергій Романюк народився 21 липня 1953 року в місті Кривий Ріг. Його дитинство пройшло в Новоград-Волинському Житомирської області. З 1972 року Сергій Данилович грав в Івано-Франківському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Івана Франка. Його фільмографія налічує понад 40 фільмів. Своєю головною роллю Романюк вважав роль Митрополита Шептицького у фільмі "Владика Андрій".

Сергій Романюк також відомий за ролями в серіалах «Роксолана», «Чорна Рада», «День народження буржуя-2», «Мамай», «Повернення Мухтара-2».

Слід зазначити, що Сергій Романюк завжди відрізнявся активною патріотичною позицією. Після початку збройної російської агресії на Донбасі і окупації Криму він повністю відмовився від ролей в російських серіалах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 23 лютого помер відомий український композитор Левко Колодуб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?