Після псевдовиборів на ТОТ російські окупанти зменшили розмір виплат та пенсій
Категорія
Україна
Дата публікації

Після псевдовиборів на ТОТ російські окупанти зменшили розмір виплат та пенсій

Іван Федоров / Запорізька ОВА
Псевдовибори від окупантів

Російські окупанти кинули людей на гроші на окупованих територіях. Після псевдовиборів виплати суттєво зменшили.

Окупанти обдурили людей на ТОТ

Російські окупанти обіцяли українцям на тимчасово окупованих територіях великі зарплатні та пенсії, низькі комунальні послуги. Але після проведення псевдовиборів усе змінилося.

Про це розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Після проведення псевдовиборів на ТОТ окупанти кинули людей на гроші. Зменшили розмір рашистських виплат та пенсій. Деяким бюджетникам вже півтора місяці або взагалі не платять ворожі зарплати, або ж видають по крихтах. Пенсіонерам перераховують російські пенсії – зменшують на декілька тисяч рублів, – каже Федоров.

При цьому окупанти закрили українські банки, заборонили гривню, “віджали” підприємства, спричинили тотальне безробіття і майже унеможливили користування українськими виплатами.

Рашисти продовжують перетворювати людей на ТОТ на жебраків, щоб зробити їх рабами «руского міра», – впевнений очільник українського Мелітополя.

У Криму російські окупанти тиснуть на противників війни

Як зазначається, в тимчасово окупованому Криму окупаційна влада продовжує переслідувати жителів півострова, які відкрито критикують режим Кремля або висловлюють свою незгоду щодо проведення так званої "СВО" на території України.

Росія надає можливості окупантам, змінюючи Кримінальний та Адміністративний кодекси. Навіть придумали "закон", завдяки якому "правоохоронці" можуть притягати осіб до адміністративної або ж до кримінальної відповідальності.

На тимчасово анексованому півострові Рух опору активно розгорнув свою підпільну діяльність та фіксує всі рухи колаборантів, які підтримують російсько-окупаційні війська.

Центр національного спротиву нагадує колаборантам або тим особам, які мають намір допомагати окупантам, що український рух опору вже знищив багатьох представників з-поміж колаборантів та з-поміж представників російсько-окупаційної адміністрації, - зазначили в ЦНС.

Також, в ЦНС попереджають, що співпраця з окупантами - порушення законів України та за це загрожує кримінальна відповідальність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?