Окупанти РФ у Криму переслідують місцевих, які проти війни — ЦНС
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти РФ у Криму переслідують місцевих, які проти війни — ЦНС

Окупанти
Джерело:  ЦНС

В Криму окупанти переслідують місцевих, які проти їх режиму. Росія надає всі можливості "правоохоронцям", змінюючи Кримінальний та Адміністративний кодекси.

У Криму російські окупанти тиснуть на противників війни

Як зазначається, в тимчасово окупованому Криму окупаційна влада продовжує переслідувати жителів півострова, які відкрито критикують режим Кремля або висловлюють свою незгоду щодо проведення так званої "СВО" на території України.

Росія надає можливості окупантам, змінюючи Кримінальний та Адміністративний кодекси. Навіть придумали "закон", завдяки якому "правоохоронці" можуть притягати осіб до адміністративної або ж до кримінальної відповідальності.

На тимчасово анексованому півострові Рух опору активно розгорнув свою підпільну діяльність та фіксує всі рухи колаборантів, які підтримують російсько-окупаційні війська.

Центр національного спротиву нагадує колаборантам або тим особам, які мають намір допомагати окупантам, що український рух опору вже знищив багатьох представників з-поміж колаборантів та з-поміж представників російсько-окупаційної адміністрації, - зазначили в ЦНС.

Також, в ЦНС попереджають, що співпраця з окупантами - порушення законів України та за це загрожує кримінальна відповідальність.

У Криму шукають партизанів

Рух опору Криму має інформацію, що впродовж вересня спостерігалась тенденція до збільшення середньодобової пропускної можливості цивільних осіб, які перетинають підконтрольні окупантам пункти пропуску на адміністративній межі між анексованим півостровом та Херсонською областю.

Пропускна можливість складала близько 15 тис осіб на добу. 

Водночас російські окупанти стурбовані активністю та підвищеною ефективністю Руху опору в Криму.

Через це вони посилили контррозвідувальний режим, в тому числі з метою виявлення та боротьби з українським підпіллям. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?