У ГУР розкрили подробиці висадки спецпризначенців у Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР розкрили подробиці висадки спецпризначенців у Криму

Подробиці висадки у Криму

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов розповів подробиці з висадки спецпризначенців на території тимчасово окупованого Криму. Вони атакували окупантів та відійшли.

Подробиці висадки у Криму

У коментарі Українській правді, Андрій Юсов розповів, що завдавши втрат ворогу, група спецпризначенців відійшла.

Українська сторона має певні втрати.

Відбувся бій із російськими окупантами, є багато загиблих та поранених із особового складу загарбників. На жаль, є втрати серед українських захисників, які все ж не співмірні з російськими. Триває спецоперація, спрямована на деокупацію Криму.

Представник ГУР звернувся до всі мешканців півострова і закликав їх чекати та всіляко допомагати Силам оборони в поверненні українських територій.

Спецпризначенці висадилися в Криму

4 жовтня у ГУР повідомили, що спецпризначенці «Стугни» та «Братства» у складі спецпідрозділу Тимура ГУР МО України десантувались на території Кримського півострова та нанесли вогневе ураження по окупантам.

Водночас зранку 4 жовтня у Міноборони РФ заявили, що нібито у північно-західній частині акваторії Чорного моря літаки РФ зупинили спробу проникнення на територію тимчасово окупованого Криму десантної групи ЗСУ, яка рухалася в напрямку мису Тарханкут на швидкохідному військовому катері та трьох гідроциклах.

Також ФСБ РФ заявила про взяття в полон одного з учасників операції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?