Спецпризначенці ГУР десантувались на території Кримського півострова — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Спецпризначенці ГУР десантувались на території Кримського півострова — відео

ГУР
ГУР висадилися у Криму

Спецпризначенці "Стугни" та "Братства", що у складі ГУР, десантувались на території Кримського півострова.

Українські війська десантувалися у Криму

У ГУР повідомили, що спецпризначенці «Стугни» та «Братства» у складі спецпідрозділу Тимура ГУР МО України десантувались на території Кримського півострова та нанесли вогневе ураження по окупантам.

Крим буде українським! - додали в ГУР.

Зранку у Міноборони РФ заявили, що нібито у північно-західній частині акваторії Чорного моря літаки ВКС зупинили спробу проникнення на територію тимчасово тимчасово окупованого Криму десантної групи ЗСУ, яка рухалася в напрямку мису Тарханкут на швидкохідному військовому катері та трьох гідроциклах.

Прапор України в Криму 24 серпня

Нагадаємо, у День Незалежності ГУР підтвердив, що його спецпідрозділ провів операцію в Криму.

В рамках спецоперації на територію півострова відбулася висадка особового складу. Головне управління розвідки у взаємодії з ВМС провело спецоперацію, - заявив представник ГУР Андрій Юсов.

Генерал Кирило Буданов додав через кілька годин:

Ця спецоперація життєво необхідна, перш за все, щоб люди повірили (...). Нам потрібно, щоб вони пам’ятали і вірили, що перемога не за горами. І їхнє визволення теж не за горами».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?