Українські військові висадилися у Криму під час спецоперації — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові висадилися у Криму під час спецоперації — ГУР

Українські військові висадилися у Криму під час спецоперації — ГУР
Джерело:  online.ua

Зранку 24 серпня в тимчасово окупованому Криму відбувся бій за участю плавзасобів та авіації. Про це повідомляють джерела в українській розвідці.

Джерело: Радіо Свобода

Українські бійці проводять спецоперацію в Криму

Близько 5 години ранку біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут було чути вибухи.

Там відбувся бій за участю плавзасобів та авіації.

З 5 години ранку біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут були чутні вибухи, повідомили нам місцеві джерела. Крім того, наші джерела в українській розвідці підтвердили, що в цьому районі стався бій за участю плавзасобів і авіації. Подробиці поки не уточнюються, — повідомили журналісти "Крим.Реалії".

Як відомо, у Маяку розташована база 3-го радіотехнічного полку у складі радіотехнічних військ Повітряно-космічних сил РФ.

Крім цього, на Тарханкутському півострові розташований радіолокаційний вузол – РЛК «Небо-М» і РЛС «Каста-2Е2».

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в коментарі Суспільному підтвердив цю інформацію.

В рамках спецоперації відбулась висадка особового складу на території півострова. Головне управління розвідки з взаємодією з військово-морським флотом провели спецоперацію, цілі досягнуто, втрат серед особового складу немає. Продовжується спецоперація, всі деталі ми не розкриваємо, є втрати серед особового складу противника, а також серед сил та засобів. Інформація щодо кількості втрат уточнюється, - сказав він.

У Криму знищили російський ЗРК С-400

Нагадаємо, що зранку 23 серпня поблизу села Оленівка на мисі Тарханкут пролунали вибухи. Там знищили російський ЗРК С-400 «Тріумф».

Крім ЗРК, було знищено ракети та особовий склад.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?