У Криму пролунали вибухи. Рух по Кримському мосту зупинено
Категорія
Події
Дата публікації

У Криму пролунали вибухи. Рух по Кримському мосту зупинено

У Криму пролунали вибухи. Рух по Кримському мосту зупинено
Джерело:  online.ua

Жителі окупованого Росією Севастополя заявили про звуки вибухів у місті. У той же час росіяни зупинили автомобільний рух по Кримському мосту. 

Джерело: Кримські Telegram-канали

Що відбувається у Криму  

На каналі "Інформаційного центру по автомобільним дорогам про ситуацію на автопідходах до Кримського мосту та підготовку до огляду" о 21:30 повідомили, що рух автотранспорту Кримським мостом тимчасово призупинили.

Жителі Севастополя повідомляють про звуки вибухів та стрілянину з автоматів.

Фіолент, автобат дуже сильно, - йдеться у повідомленні місцевих Telegram-каналів.

За інформацією Telegram-каналу  ВЧК-ОГПУ, на Кримському мості працюють ворожі системи ППО.

Тим часом російські канали пишуть, що звуки вибухів у Севастополі чути через тренування підрозділів ЗС РФ у Козачій Бухті.

При цьому вони попереджають місцевих про загрозу ударів безпілотників.

У якому випадку армія РФ покине окупований Крим  

На думку військового експерта Юрія Федорова, деокупація Криму військовим шляхом цілком реальна.

Однак, як зазначає аналітик, перед цим українським військовим треба досягти значних успіхів в районі Токмаку та остаточно вирішити питання із Кримським мостом.

Долю війни вирішують невеликі залізничні вузли під назвою Волноваха, Токмак. Там вирішується доля Криму насправді. Тому що якщо сухопутні шляхи в Крим перерізані, а про це свідчить вся історія воєн, закриті якщо сухопутні шляхи постачання, то все, Крим можна здавати. Чим раніше, тим більше військ можна врятувати, тому що постачати морським шляхом - це крапля в морі, неможливо, - зазначає аналітик.

Федоров підкреслив, що українські військові звільнять Токмак та знищать Кримський міст.

Два шляхи постачання Криму залізничних і загалом є автомобільний по березі Азовського моря. Але автомобільним шляхом багато доставити важко, вся російська логістика і військові постачання розраховані на залізничну комунікацію. Чому, скажімо, на Донбасі російським військам відносно легко воювати? Тому що під їх контролем знаходиться розвинена густа залізнична мережа, яка пов'язана з Росією кількома серйозними лініями з Ростовською областю, через Бєлгородську і так далі. Там проблеми з логістикою набагато слабкіші і набагато менш значущі, ніж проблема з логістикою на півдні України, а особливо в Криму, - наголосив експерт.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?