Данілов описав найімовірніший сценарій звільнення Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Данілов описав найімовірніший сценарій звільнення Криму

Данілов описав найімовірніший сценарій звільнення Криму
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Україна буде деокуповувати Крим. На його думку, це відбуватиметься військовим шляхом.

 Джерело: Олексій Данілов 

Деокупація Криму – буде

За словами Олексія Данілова, військові злочинів, що тривають нині, наслідки окупації Криму у лютому 2014 році.

Було цілком зрозуміло, що це тільки початок процесів, які відбуваються зараз на території нашої країни. Тоді – промовчали, тоді, коли треба було давати відсіч – не встали. Якби події у лютому 2014 року розгорталися в інший спосіб, ми б мали іншу ситуацію, – повідомив Данілов.

Данілов запевнив, що Україна не розглядає іншого варіанту, крім як деокупація Криму.

Ми її (територію – ред.) маємо звільнити та ми його будемо звільняти. Це буде відбуватися військовим шляхом. Якщо до цього часу країна-агресор не втямить, що треба піти звідти – іншого вибору у нас немає, – розповів Олексій Данілов.

Звільнення Криму – гарантія безпеки

Секретар РНБО повідомив, що звільнення Криму – це гарантії безпеки та впевненість того, що війна не триватиме далі. Якщо Україна не матиме в Криму свого військового флоту, загроза над нею нависатиме постійно.

Тільки вигнавши її (Росію – ред.) з території Криму, посунувши її в Азовському морі, ми будемо розуміти, що наша держава буде мати певні гарантії безпеки на певний проміжок часу, іншого варіанту бути не може. Нам треба робити свою роботу, – каже Олексій Данілов.

Зокрема, секретар РНБО зазначив, що деокупація Криму – важка справа. РНБО України неодноразово отримувала анонімні меседж про те, що звільняти півострів не варто.

Читайте також:

  • Що змусить Путіна сісти за стіл переговорів з Україною — пояснення The Hill

  • Чому у Байдена невдоволені ударами ЗСУ по Криму — дані CNN

  • Найпопулярніший ютубер MrBeast зганьбився відео з Кримом у складі Росії

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?