Найпопулярніший ютубер MrBeast зганьбився відео з Кримом у складі Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Найпопулярніший ютубер MrBeast зганьбився відео з Кримом у складі Росії

Найпопулярніший ютубер MrBeast зганьбився відео з Кримом у складі Росії
Джерело:  online.ua

Найпопулярніший YouTube-блогер MrBeast виклав нове відео з картою світу, де Крим належить РФ, а не Україні. Блогер має 177 млн підписників.

Джерело: MrBeast

Блогер показав Крим частиною РФ

Нещодавно MrBeast опублікував відео, в якому учасники з усіх країн змагалися за золоту медаль у 250 000 доларів.

У новому відео блогера показано карту світу, де Кримський півострів відмічено тим самим кольором, що і РФ, а не Україну.

Наразі помилку у відео не виправлено, сам блогер ситуацію не коментував. Більше того, замість прапору Грузії у відео показано прапор штату Джорджія у США.

Фото - скріншот

Відео починається з того, як MrBeast, також відомий як Джиммі Дональдсон, оголошує правила змагання, названого MrBeast Olympics.

Після того, як Джиммі повідомив, що по одному учаснику з кожної країни було доставлено до Сполучених Штатів для відео, він пояснює, що претенденти змагатимуться в п’яти різних змаганнях, а саме: легка атлетика, гімнастика, стрільба з лука, фехтування та пенальті. Дехто вибуватиме після кожного етапу, а останній, хто залишиться, буде коронований переможцем.

Пізніше MrBeast розповів, що кожен, хто змагався, отримав 2000 доларів.

Раніше блогер пожертвував 3 мільйони доларів українським біженцям.

Що відомо про MrBeast

25-річний Джиммі Дональдсон є найбільшим блогером на YouTube. У листопаді 2022 року Forbes підрахував, що він заробив 54 мільйони доларів за рік, поєднуючи дохід від реклами від відео та спонсорських угод.

У нього є кілька інших каналів із десятками мільйонів підписників, у тому числі один для благодійності та один для відеоігор.

Дональдсон став відомим тим, що вкладає зароблені гроші у свої наддорогі відео, на створення деяких з яких потрібні мільйони.

Його найбільше відео на сьогодні, яке набрало 472 мільйони переглядів, відтворило хіт Netflix «Гра в кальмара» в реальному житті, включаючи призовий фонд у 456 тис доларів.

Окрім своїх відео, Дональдсон відомий благодійністю, а також багатьма бізнесами. Він має ліцензовану благодійну організацію, яка функціонує як продовольчий банк для громад у США, і він допоміг зібрати десятки мільйонів доларів на допомогу навколишньому середовищу.

Читайте також:

  • Угорщина випустила офіційне відео з Україною без Криму. У МЗС здійснили демарш

  • Журналісти створили мапу з усіма військовими об’єктами Росії в Криму — фото

  • Україна уже тримає під контролем всі військові об'єкти у Криму – Братчук

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?