Після злому пошти Кисельова з'явився новий компромат на пропагандиста Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Після злому пошти Кисельова з'явився новий компромат на пропагандиста Путіна

Після злому пошти Кисельова з'явився новий компромат на пропагандиста Путіна

Російський опозиціонер Олексій Навальний підтвердив, що Дмитро Кисельов, який сіє пропаганду ідей президента РФ Володимира Путіна, є власником квартири вартістю в 4,5 млн доларів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог опозиціонера.
«Вам потрібні якісь ще пояснення того, чому Кисельов готовий брехати просто 24 години на добу? Випускаючи «розслідування», сфабриковані від першого до останнього слова, розповідаючи про розіпнутих дітей і боїнги, збиті ЦРУ», - зазначив Навальний.
За його словами, розгадка такого завзяття пропагандиста дуже проста: «це третєсортний журналіст, готовий на що завгодно за гроші».
«Він був третєсортним журналістом в Росії. Потім поїхав в Україну і став там третєсортним журналістом. Потім повернувся і вирішив стати багатим третєсортним журналістом», - розповів опозиціонер.
За його словами, Кисельов «брехав з екрану безсоромно і більше всіх, був помічений, і тепер як в анекдоті: дурепа-дурепою, а квартиру на 4,5 мільйона доларів маю».
Крім того, політик опублікував і фотокопію витягу з офіційного документа на квартиру кремлівського пропагандиста.



«Це не «злом», не «злив», а зовсім офіційний документ, отриманий нами офіційним шляхом. Цвєтной бульвар, 2 - один із найдорожчих елітних житлових комплексів Москви «Легенда Цвєтного», - додав він.
За словами Навального, в квартирах цього комплексу - «білизняні, гардеробні, санвузли в кожній спальні. Максимальний комфорт, всі справи. ЖК відомий, зокрема, тим, що там квартира у Наомі Кемпбел. Вона навіть знімалася в рекламі комплексу».
«В якій ще країні, за якої ще влади ця мерзенна жаба буде отримувати такі гроші? Адже, зверніть увагу, квартиру він купив без іпотек/кредитів, за готівку. Тільки в Росії, тільки у Путіна. Тому немає такої брехні, яку не сказав би Кисельов, щоб цю владу зберегти», - резюмував Навальний.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні в мережі були викладені документи зі зламаної хакерами поштової скриньки Дмитра Кисельова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?