Пісня Тіни Кароль прозвучить в українському серіалі: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пісня Тіни Кароль прозвучить в українському серіалі: опубліковано відео

Пісня Тіни Кароль прозвучить в українському серіалі: опубліковано відео
Джерело:  ТСН

Українська  співачка і тренер «Голосу країни-7» Тіна Кароль  записала пісню, яка стала саундтреком до нового українського серіалу "Хороший хлопець".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт  телеканалу "1 + 1".
Прем'єра серіалу відбудеться цієї весни. Мотив пісні "Я не перестану" уже можна почути у новому трейлері драми. А прем'єра самої композиції і вихід синглу відбудеться одночасно з прем'єрою серіалу.
Читайте також: Пісню Тіни Кароль будуть вчити українські школярі
Дивіться трейлер серіалу "Хороші хлопець" із саундтреком Тіни Кароль "Я не перестану".


У центрі сюжету 20-серійної драми - історія молодого хлопця Олега (Кирило Дицевіч), який потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї нареченої Насті (Валерія Ходос). Вийшовши на свободу через 6 років, він дізнається, що кохана його давно не чекає - вона вийшла заміж за немолодого успішного бізнесмена Ігоря Шеремета (Володимир Горянський) і народила йому дитину. Її новоспечена падчерка Даша (Анна Кошмал) закохується в Олега, але, схоже, Настя не готова поступитися екс-коханим. Що переможе в цій історії - перша любов чи нове почуття - відповідь для героїв не очевидна, і щоб знайти її, їм доведеться подолати безліч випробувань.


Кадр із серіалу
Нагадаємо, це не перший раз, коли пісня Тіни Кароль обирається в якості саундтреку серіалу. Раніше це був серіал "Господиня", а звучала там пісня - "Здатися ти завжди встигнеш".
Як повідомляв ONLINE.UA,  пісня співачки Джамали "Обіцянка" стала саундтреком українського фільму "Моя бабуся Фанні Каплан" режисера Олени Дем'яненко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?