План Б: Зеленський пояснив, що може чекати на Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

План Б: Зеленський пояснив, що може чекати на Донбас

План Б: Зеленський пояснив, що може чекати на Донбас
Джерело:  interfax.com.ua

Президент України Володимир Зеленський виступив із заявою щодо можливого майбутнього війні на Донбасі під час так званого пресмарафону. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За його словами, вище керівництво держави має кілька варіантів стратегії врегулювання конфлікту.

"У нас є "план Б". Я не хочу про нього зараз говорити", - розчарував Зеленський представників медіа.

Він пояснив, що Україна ризикує втратити підтримку з боку Заходу, якщо буде ігнорувати мінські домовленості. У такій ситуації країна залишиться сам на сам з Росією.

Раніше міністр закордонних справ Вадим Пристайко проінформував, що Київ має щонайменш плани "А" і "Б". Він зазначив, специфіка його діяльності не дозволяє поділитися певними подробицями для суспільства.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський заявив про відсутність пропозицій від Росії стосовно обміну анексованого Криму на відновлення контролю в ОРДЛО. За його каденції подібних ініціатив не було висловлено. Більш того, на вищому рівні між Україною та РФ немає обговорень стосовно Криму, але питання можна т оркнутися під час зустрічі у "нормандському форматі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?