План Путіна по завершенню війни на Донбасі воскресили - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

План Путіна по завершенню війни на Донбасі воскресили - що відбувається

План Путіна по завершенню війни на Донбасі воскресили - що відбувається
Джерело:  online.ua

Нещодавно міжнародна спільнота активно обговорювал скандальний план примирення України та Росії за авторства трьох західних аналітичних центрів та Російської ради міжнародних справ. Однак дискусії тривали недовго, адже після різкої крити багатьох впливових міжнародніх гравців даний план був видалений з сайт Мюнхенської безпекової конференції. Проте, неочікувано для всіх, резонансний план вирішили "воскресити" та відновили на сайті заходу. На дане рішення звернув увагу ONLINE.UA.

Варто зазначити, що план із 12 пунктів був опублікований на сайті конференції 14 лютого і спровокував різку критику через його антиукраїнськість. За кілька годин текст плану зник, але наразі він знову опублікований у відкритому доступі. Окрім того, зазначається, що серед підписантів - очільник Мюнхенської безпекової конференції Вольфганг Ішингер.

Нагадаємо, що 3 неурядові організації із ЄС, включаючи авторитетну Мюнхенську безпекову конференцію, у співпраці з Російською радою міжнародних справ, опублікували документ за назвою "12 кроків для більшої безпеки України та євроатлантичного регіону".

Важливо розуміти, що даний документ має на меті відновлення співпраці Заходу з РФ без деокупації Криму та без виконання вимог Києва щодо Донбасу. У плані пропонується поступове зняття санкцій з Москви, зближення між РФ із Євросоюзом. Окрім того, планом пропонується запуск всеукраїнського загальнонаціонального діалогу щодо визначення нової ідентичності України, який врахує погляд сусідів України, включаючи Росію.

Неважко здогадатися, що в Білому домі назвали неприйнятним "мюнхенський план". Україна також повідомила  про незгоду із ідеями щодо врегулювання конфлікту між РФ та Україною.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експерт розповів, як Зеленський може здолати Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?